Szolgáltatások

FESZÍTETT VÍZTÜKRŰ KÜLTÉRI MEDENCE

Kültéri medencénk a Vadászház mögött található, szezonálisan tart nyitva. Az üdülőbe érkező szállóvendégek térítésmentesen használhatják, egyebekben 550,- Ft (gyermekeknek 450,- Ft) térítési díj ellenében bárki igénybe veheti.

FEDETT SPORTCSARNOK, KONDICIONÁLÓ TEREM

Fedett sportcsarnokunk a Vadászházon túl, a park végénél található. Kitűnően alkalmas terem-labdarúgásra, kézilabdázásra, gimnasztikázásra, rossz idő esetén teniszezésre.
 Szintén sportcsarnokunkban található a Carl Lewis gépekkel felszerelt kondicionáló termünk, mely tartalmas kikapcsolást biztosít valamennyi sportolni vágyó kedves Vendégünknek. Szállóvendégeken kívül betérő vendégek / csapatok részére is biztosítjuk fedett sportcsarnokunkat!

Térítési díj: 4.000,- Ft / óra,

Bérlet váltható: 30.000,- Ft / 10 óra,

Kondicionáló terem térítési díja: 300,- Ft / fő / óra

SPORTPÁLYA

A Vadászház mögött, a medence szomszédságában található a kültéri, rekortán borítású sportpályánk, melyet szállóvendégeinken kívül betérő vendégeinknek, csapatok részére is kiadjuk.

Térítési díja: 5.000 Ft/óra; 40.000 Ft/10 óra

SZAUNA, MASSZÁZS

A szauna Vadászházunk alagsorában található és 5-6 fő számára nyújt kikapcsolódást. Vadászházi szaunánk mellett masszázs áll kedves Vendégeink rendelkezésére!

A vadászházi (5-6 fős) szauna térítési díja: 3.200,- Ft / óra

A hangulatos talp- és hátmasszázs, valamint állapotfelmérés térítési díja: külön árjegyzék szerint!

SZOLÁRIUM

Vadászházunk alagsorában található Alisun Sunvision típusú szoláriumunk, mely remek lehetőséget nyújt egész évben a kívánt barnaság eléréséhez. Betérő és szállóvendégeinknek Recepciónk munkatársai segítenek a szolárium beállításában, használatában.

A szolárium térítési díja: 400,- Ft / 6 perc (számlázási egységek 6 percenként!)

KIKAPCSOLÓDÁS A KÜVÖLGYI HALASTÓNÁL

Az üdülőtől néhány kilométerre található a festői szépségű, erdővel övezett Küvölgyi halastó, mely családi, illetőleg céges rendezvények szabadtéri lebonyolítására kínál alkalmat. 80 fős, fűthető pavilonunk késő őszig várja kedves Vendégeit.

KISVASUTAZÁS

Üdülőnktől 5 percre, a kaszói út túloldalán található a Kaszó-Szenta között közlekedő kisvasút végállomása. Kérésre munkatársaink egyéni kirándulást szerveznek vendégeink részére diesel mozdonyunkkal. 

A kisvasút a szigorúan védett természetvédelmi terület, a Baláta-lápvidék és erdőrezervátum mellett halad el. Vendégeink kilátóról, és a 2014. tavaszán átadott Dr. Marián Miklós sétányon haladva csodálhatják meg az érintetlen táj szépségeit.

A menetrend szerinti járat jegy ára 3-14 éves kor között, valamint 65 éves kor fölött, oda-vissza 500,- Ft/fő., 14-65 éves kor között 1000,- Ft/fő. 3 éves kor alatt térítésmentes.

Lehetőség van különjárat igénybevételére, mely térítési díjai:

30.000,- Ft (20 főig), 
40.000,- Ft (21-40 fő között), 
50.000,- Ft (40 fő felett) kiállásonként.

Kisvasutunkról bővebb információt itt talál.

A fenti árak forintban értendőek, és tartalmazzák az ÁFA-t!

LOVAS KOCSIKÁZÁS

A páratlan szépségű erdő remek alkalmat kínál a lovas kocsikázásra. Fogatunkról megcsodálhatja az erdő vadjait, madarait. A téli erdő a lovas szán egyedülálló élményével párosulva ejtheti rabul vendégeink szívét.

Térítési díja: 7.500,- Ft / óra (egyidejűleg 8 fő fér el a lovas kocsin)

KERÉKPÁROZÁS, KERÉKPÁR BÉRLÉS

Recepciónkon lehetőség nyílik kerékpárbérlésre is. A kisvasúttól induló, kijelölt kerékpárútvonalaink különböző hosszúságúak (1,8 km, 7 km, 7,3 km illetőleg 16,4 km), hogy minden sportolni, kirándulni vágyó Vendégünk megtalálja a neki leginkább megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Útvonal-térképet térítésmentesen biztosítanak Recepciónk munkatársai Vendégeink részére. Vagy tekintse meg itt!

A kerékpárbérlés térítési díja: 700,- Ft (3 órára); 1.200,- Ft (egész napra)

KASZÓI KIRÁNDULÓKÖZPONT

Üdülőnk tőszomszédságában, a kisvasútnál került kialakításra a Kaszói Kirándulóközpont játszótérrel, kerti tóval, sövénylabirintussal, füves focipályával és több kiépített tűzrakóhellyel is.  

TANÖSVÉNYEK

Kaszó környezetében 4 tanösvény is található, melyek mindegyike a környék növény- és állatvilágát, valamint az erdész és vadász munkáját hivatott bemutatni. 

  • A közel 1 km hosszú Öregerdő Tanösvény a Kaszói Kirándulóközponttól indul, majd összesen 15 tájékoztató tábla segítségével nyerhet a látogató betekintést a kaszói pagony vadregényes birodalmába. 
  • 2017 májusától kibővült az Öregerdő tanösvény a Lombkorona Tanösvénnyel, mely különleges módon, a lombok közt sétálva enged betekintést az erdőbe. A 9 m magas, 124 m hosszú ösvényen interaktív elemek teszik izgalmasabbá az élővilág megismerését.
  • A Fafaj- és vadismereti Tanösvény 3520 m hosszú, 16 db információs tábla segítségével mutatja be a terület fontosabb őshonos fafajait. Az útvonal mentén több pihenőhely is kialakításra került.
  • A Kűvölgyi-tó körül kialakított Erdőkerülő Tanösvény az erdő hasznát, a benne zajló munkákat, az erdész feladatait, a természetvédelmet és vadgazdálkodást, valamint a KASZÓ-LIFE pályázatot 960 m hosszú, 10 állomásból álló útvonalon mutatja be.

Tanösvényeink és túraútvonalaink önállóan, térítésmentesen is bejárhatók, de igény esetén, térítés ellenében idegenvezetést is tudunk biztosítani, melyről érdeklődjön Recepciónk munkatársainál.

KASZÓI VADASPARK

A faházak közvetlen szomszédságában leltek otthonra a 2,5 hektáros Vadaspark lakói, a vaddisznók, a gím- és dámszarvasok. Körbesétálva 5 db információs táblával is találkozunk, melyek részletesen bemutatják nagyvadfajainkat és vadgazdálkodásunkat.
 

Kaszó

Aktuális: 23 °C
Közepesen felhős

Gyakran ismételt kérdések

Van-e helyben kisbolt vagy egyéb vásárlási lehetőség?

Üdülőnk egy erdő által körülölet, mindössze 150 fős kistelepülésen található, ebből adódóan vásárlási lehetőség (butik, bevásárlóközpont, patika, stb.) helyben nincs, legközelebb Nagykanizsán, Nagyatádon vagy Csurgón lehet vásárolni, azonban a településen működik egy kis vegyesbolt napi szükségletek beszerzésére.

Rólunk mondták

Búzás Gabriella – 5 csillag

2017. június 3. 
A tanösvény csodálatos lett, és minden amit itt kialakítottak! Gratulálok! Remélem mindenki vigyáz rá, hogy ilyen is maradjon! Szuper élmény, jövünk máskor is! Köszönjük!