Árak

Árjegyzék

Kaszó Vadászház és Üdülő

Az árak 2024. február 01-től érvényesek.

Fürdőszobáink mérete 5malatti alapterületűek, ágyméretek: lakosztályi francia ágy 220 x 180 cm, vadászházi szoba egyszemélyes ágy 190 x 90 cm, francia ágy 200 x 150 cm, erdei lak egyszemélyes ágy 190 x 90 cm, manzárd szoba egyszemélyes ágy 190 x 90 cm, kérjük, foglaláskor vegyék figyelembe.

AJÁNDÉKOZZA MEG SZERETTEIT EGY PIHENTETŐ HÉTVÉGÉVEL KASZÓBAN

Gondolt már arra, hogy milyen nagyszerű ajándék lehet egy pihentető hétvége szerettei számára? Akciós ajánlataink közül bármelyikkel megajándékozhatja szeretteit akár születésnapi, ballagási vagy esküvői ajándékként!

Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatot és mi elkészítjük a díszes ajándékutalványt és megküldjük Önnek vagy kérés esetén a megajándékozottnak postán! Az ajándékutalványok felhasználási ideje a kiállítástól számított 1 év!

Fizetési módok vadászházunkban:

  • készpénzzel
  • bankkártyával
  • SZÉP kártyával
  • előzetes átutalással

 

Gyakran ismételt kérdések

Vannak-e kullancsok az üdülő területén?

Erdei elhelyezkedése lévén számolni kell a kullancscsípés veszélyével, így kérjük vendégeinket, hogy elutazás előtt szíveskedjenek gondoskodni maguk és gyermekeik rovarirtó szerrel való ellátásáról, valamint az itt tartózkodás alatt fokozatosan figyeljék bőrüket, ruházatukat.

Rólunk mondták

Gonda Nelly Kornélia – 5 csillag

2017. február 23.
Nagyon szép hely!