Árak

Árjegyzék

Kaszó Vadászház és Üdülő

Az árak 2024. február 01-től érvényesek.

Fürdőszobáink mérete 5malatti alapterületűek, ágyméretek: lakosztályi francia ágy 220 x 180 cm, vadászházi szoba egyszemélyes ágy 190 x 90 cm, francia ágy 200 x 150 cm, erdei lak egyszemélyes ágy 190 x 90 cm, manzárd szoba egyszemélyes ágy 190 x 90 cm, kérjük, foglaláskor vegyék figyelembe.

AJÁNDÉKOZZA MEG SZERETTEIT EGY PIHENTETŐ HÉTVÉGÉVEL KASZÓBAN

Gondolt már arra, hogy milyen nagyszerű ajándék lehet egy pihentető hétvége szerettei számára? Akciós ajánlataink közül bármelyikkel megajándékozhatja szeretteit akár születésnapi, ballagási vagy esküvői ajándékként!

Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatot és mi elkészítjük a díszes ajándékutalványt és megküldjük Önnek vagy kérés esetén a megajándékozottnak postán! Az ajándékutalványok felhasználási ideje a kiállítástól számított 1 év!

Fizetési módok vadászházunkban:

  • készpénzzel
  • bankkártyával
  • SZÉP kártyával
  • előzetes átutalással

 

Gyakran ismételt kérdések

Biztosít-e az üdülő szobaárban fürdőköntöst?

Csak azokban a csomagokban biztosítjuk a fürdőköntös bekészítést, ahol ez kifejezetten fel van tüntetve, egyéb esetben pedig a helyszínen bárki számára bérelhető (térítési díja: 250,- Ft / alkalom).

Rólunk mondták

Horváthné H Zsuzsa – 4 csillag

2017. július 26. 
Csak az étterem miatt nem írok kiválót!!!!!!!!!!!!
Semmi vadételt nem tudtunk enni, mert nem volt. A kiszolgálás kritikán aluli, a felszolgálók biztos nem ezt tanulták. A desszertet egyszerűen elfelejtették, nem kaptuk meg. Az asztalok nem voltak leszedve, pedig nem sok vendég volt, bírható lett volna ez a tempó. 
Kár érte! :(