ÁSZF

(Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a lemondási feltételeket foglalás előtt átolvasni szíveskedjenek!)

Foglalási feltételek…

Kötelező személyazonosító okmánnyal kapcsolatos információk

Foglalást levélben, e-mailben, faxon bármely időszakban leadhatja, annak visszaigazolása munkanapokon reggel 8 óra és délután 17 óra között történik. 

A foglalás során kötelezően megjelölendő adatok a következők: 

 • név
 • cím
 • elérhetőség (telefonszám, e-mail)
 • foglalás időszaka
 • érkező vendégek száma 
 • gyermekkedvezmény igénybevételéhez a gyermekek száma, kora
 • egyéb kedvezmény igénybevételéhez az igénylés jogcíme
 • a foglalt csomag megnevezése / egyéni árajánlatra való utalás

A foglalás teljesítéséről minden esetben írásos visszaigazolást küld üdülőnk a megadott e-mail címre vagy faxszámra; a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé!

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a kért fenti adatokat pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!  A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége! Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Kaszó Vadászház és Üdülő fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. 

FONTOS! Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e-mailben vagy telefax útján történt megerősítést követően válik véglegessé!

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Adatkezelési tájékoztató szálláshely szolgáltatáshoz

Előleg fizetése…

A Kaszó Vadászház és Üdülő minden foglalás esetén előleget kér, melynek összege a mindenkori foglalás kalkulált végösszegének 30%-a. Az előleg fizetésére a Kaszó Vadászház és Üdülő külön felhívja vendégeinek a figyelmét!
Előleget készpénzben, banki átutalással, üdülési, illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján tudja üdülőnk elfogadni. Előleg kérése esetén a foglalás kizárólag a kért előleg határidőig (5 nap) történő beérkezése esetén válik érvényessé! Munkatársaink az előlegről minden esetben előlegszámlát állítanak ki! 

Levelezési címünk: KASZÓ Zrt. 7564 Kaszó

Bankszámlaszámunk: K & H 10403909-39011677-00000000 (közlemény: név, időpont és/vagy csomag megnevezése)

Lemondási feltételek…

Egyéni lemondásAz érkezést megelőző lemondás

A kötbér mértéke egyéni lemondás esetén

30 napon kívül lemondás:

kötbérmentes

15-30 napon belüli lemondás:

50%

14 napon belüli lemondás

vagy meg nem érkezés esetén

100%

Foglalás e-mailben, faxon vagy levélben - érkezés előtt 30 nappal (kiemelt időszakok esetén az ott megjelölt határidő előtt) - mondható le költségmentesen. Előleg fizetése esetén a teljes összeget visszatéríti üdülőnk, csupán az átutalás költségét vonjuk le az előlegből. 

Csoportos lemondás (10 fő felett)Az érkezést megelőző lemondás

A kötbér mértéke csoportos lemondás esetén

45 napon kívül lemondás:

költségmentes

31–44 napon belüli lemondás:

25%

15-30 napon belüli lemondás:

50%

14 napon belüli lemondás

vagy meg nem érkezés esetén

100%

Előleggel megerősített foglalás az érkezést megelőző 45 napig költségmentesen mondható le.
Az előleget az átutalás költségével csökkentve fizeti vissza üdülőnk. 

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy amennyiben a visszaigazolt ár akciós csomagár, az teljes összegben fizetendő a foglalt időszakra.  Amennyiben előre nem látható okok miatt mégsem tudnak a lefoglalt időszak végéig maradni, a csomag teljes ára fizetendő!

Elhelyezés… 

A Kaszó Vadászház és Üdülő egyágyas szobával nem rendelkezik, a vendégek számára egyágyas elhelyezést kétágyas szobáinkban tudunk biztosítani. Ebben az esetben az egyágyas elhelyezés felára az aktuális csomagár 30 %-a, egy éjszakás foglalás esetében pedig elhelyezés-típusonként feltüntetésre kerül a mindenkor jóváhagyott árlistában. 

A 2x2 ágyas erdei lakok esetében lehetőséget biztosít az üdülő 2 fő részére történő foglalásra is, ebben az esetben a térítési díjak az 1-2 fő részére kalkulált csomagárak szerint alakulnak. Az egyágyas felár, ennek a térítési díjnak a 30%-a lesz!

Bejelentkezés és kijelentkezés…

A szálláshelyet érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot recepciónk munkatársaival (82/445-818). A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza: 

 • személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
 • a vendég járművének rendszáma
 • érkezés és elutazás napja
 • 1 db érvényes e-mail cím
 • a foglalással létrejött anyagi felelősség
 • aláírás

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szállodában igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül!

Kedvezmények…

A vendég által igénybe vehető kedvezmények nem halmozhatók! Amennyiben a vendég szállásfoglalásnál több kedvezményre jogosult, az a kedvezmény illeti meg, amely számára a legkedvezőbb. Kérjük vendégeinket, hogy már foglaláskor jelezzék az igényelni kívánt kedvezményt!

A gyermekek részére biztosított kedvezmények: 

 • 3 éves korig a szállás és az ellátás térítésmentes,
 • 3-12 éves kor között egységesen 25% kedvezményt biztosítunk.

Érvényes 2019. január 1-től.

Kaszó

Aktuális: -3 °C
Közepesen felhős

Gyakran ismételt kérdések

El lehet-e foglalni a szobát előbb, mint ami a házirend kiírásában (14 óra) szerepel?

Szabad férőhelyek függvényében természetesen igen; érdeklődni a recepción (tel: 82/445-818) néhány nappal az érkezést megelőzően javasolt.

Rólunk mondták

Horváth-Pentz Krisztina – 5 csillag

2017. augusztus 25.
Szuper,szuper szuper! Egy "gond" van...hogy az erdei kisvasútat nem tudtuk hazahozni kisfiam nagy szomorúságára! Csak ajánlani tudom mindenkinek, szuper hely :)