Nőnapi kisvasutazás

Szombaton csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen kisvasutazásra és vacsorára! Emellett szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy éttermünk szombaton és vasárnap is (2024.03.09-10.) nyitva lesz 12:00-18:00 óráig.  
A Főherceg Fogadó az érdeklődőket az alábbi  nőnapi menüvel várja:

„A” menü: Vadraguval töltött palacsinta, Erdei gombás vadpörkölt, Rösti burgonyával, Túrós-meggyes rétes.
„B” menü: Vadraguval töltött palacsinta, Sertés szűzpecsenye baconba göngyölve, grill sajttal és grill zöldségekkel, Túrós-meggyes rétes.

A menü ára: felnőtt adag: 6.800,-Ft/fő; gyermek adag: 5.100,-Ft/fő. Várjuk Önöket szeretettel!

Gyakran ismételt kérdések

Hánytól hány óráig lehet az erdőben túrázni / kerékpározni / lovas kocsikázni?

Az erdő igénybevételének – a balesetek elkerülése végett – szigorú rendje van, melyet vendégeinknek is be kell tartani saját biztonságuk érdekében; reggel 9.00 óra és délután 15.00 óra között biztonsággal használható az erdő, így a túrázás, kerékpározás, lovas kocsikázás is csak a megadott időszakban megengedett (természetesen a műúton bármikor biztonsággal lehet kerékpározni!)

Rólunk mondták

Matus Gábor – 5 csillag

2017. szeptember 13. · 
Élmény a kisvasutas kirándulás a Baláta " Mocsaras tóra. Kiépített "fapadlós" gyalogút kilátóval, szakszerű idegen vezetéssel szakembertől. Kíváló vadételek az étteremben. Érdemes megtekinteni, a vadasparkot. És nem utolsó sorban, az új lombkorona tanösvényt. Végül a legfontosabb ... Közvetlen türelmes barátságos munkatársaik, mindenben a vendégek segítségére vannak és tesznek is, érte, hogy szép emlékekkel és élménnyel gazag napot tölthessünk e csodálatos természeti környezetben. Tisztelet, a munkájuk és hozzáállásuk iránt (Y) :)