Kiderült, hogy mi fán terem az erdő

Kiderült, hogy mi fán terem az erdő

Túrázunk, kirándulunk és sétálunk benne, körülvesz minket és ha kell, elrejtőzhetünk benne. Tele van élőlényekkel és titkokkal, megannyi élményt, szépséget és kincset rejt számunkra, az emberi civilizáció kialakulásának kezdetétől része és formálója kultúránknak, hétköznapjainknak, gondolatainknak és álmainknak. Egy hat témát felölelő társadalmi célú kampányban az elmúlt hetekben még sok-sok fontos információt tudhattunk meg az erdőről.

 A képforrása: Pilisi Parkerdő

A teljes sajtóanyag a linkre kattintva olvasható. 

 

 

Gyakran ismételt kérdések

Használható-e a kültéri medence nyitva tartási időn túl?

Nyitva tartási időn túl a medence felügyelet nélkül marad, így azt még saját felelősségre sem szabad igénybe venni; amennyiben igényt tartanak nyitva tartási idő-hosszabbításra, úgy térítés ellenében üdülőnk biztosít felügyeletet. Kérjük, igényét előzetesen szíveskedjék jelezni recepciónkon (tel: 82/445-818)!

Rólunk mondták

Székelyi Hajnalka – 5 csillag

2017. augusztus 26. 
Nagyon jól éreztük magunkat. A játszótér fantasztikus, a kisvasút útja, és a lápvidék gyönyörű, a vezetőnk nagyon kedves volt, annak ellenére, hogy a sok kisgyerek végig hangoskodta a sétát. :) A lombkorona sétány sajnos kimaradt nekünk, mert előtte ebédelni szerettünk volna. De egy 15-20 fős csoport miatt minden további vendéget elutasítottak a fogadóban. :/ Ez elég gáz szerintem. 
Ettől függetlenül, szuper volt.