A Vadászházban található konferenciatermünk, éttermeink, szekciótermeink 15-100 fő fogadására is alkalmasak, melyhez teljes technikai felszerelést (projektor, flip-chart tábla, TV, video, DVD-lejátszó) tudunk biztosítani.

2019 március

H K S C P S V
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

  Rendezvények

  KONFERENCIÁK, CÉGES RENDEZVÉNYEK

  A Vadászházban található konferenciatermünk, éttermeink, szekciótermeink 15-100 fő fogadására is alkalmasak, melyhez teljes technikai felszerelést (projektor, flip-chart tábla, TV, video, DVD-lejátszó) tudunk biztosítani. A természet csendje, nyugodt környezete lehetővé teszi, hogy munkatársai figyelmét semmi se vonja el a szakmai munkától. Kávészünetekkel, menüsorral, illetőleg gazdag választékú állófogadással járulunk hozzá nálunk tartott céges rendezvénye sikeréhez.

  Termeink méretéről, befogadó képességéről itt olvashat!

  CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK

  Üdülőnk, illetőleg a hozzá kapcsolódó hatalmas park és erdő ideális helyszínt biztosít a kikapcsolódni vágyó, megfáradt dolgozóknak távol a város zajától. Itt minden együtt van ahhoz, hogy csapata összekovácsolódjon, hozzásegítve cégét a későbbi sikeres működéshez: uszoda, szauna, masszázs, sportcsarnok.

  TÓPARTI PARTYK

  Üdülőnkhöz szervesen kapcsolódik a néhány kilométerre - az erdő mélyén - található festői szépségű Küvölgyi-halastó. Céges rendezvényéhez kapcsolódva vagy önállóan, privát alkalmakra is (születésnap, névnap, osztálytalálkozó, baráti összejövetelek, stb.) kiváló helyszínt biztosít. Helyben lehet horgászni, bográcsozni, szalonnát sütni, kemencés ételeket készíteni, melyeket a 100 fő befogadására alkalmas, fűthető pavilonban lehet aztán elkölteni.

   

  ESKÜVŐ A SZÁZ ÉVES ÖREG TÖLGY ÁRNYÉKÁBAN

  Az esküvő felejthetetlen és csodás élmény, melynek helyszíne a gyönyörű, páratlan szépségű természet – maga a zöld erdő. Tartsa nálunk a szertartást és az azt követő esküvői party-t, mi cserébe levesszük a válláról a szervezéssel járó terheket, hogy Ön a nagy napon felhőtlenül boldog és kiegyensúlyozott lehessen! Vadászházunkban kialakított étterem és a hozzá kapcsolódó terasz 100 fő, Főherceg Fogadónk további 120 fő befogadására alkalmas.

  Tekintse meg alábbiakban esküvői ajánlatunkat:

  • az ifjú pár részére legszebb lakosztályunkat adjuk ajándékként a nászéjszakára,
  • egyházi és polgári szertartás lebonyolítása a 100 éves tölgy árnyékában vagy Küvölgyi halastavunk partján
  • hagyományos vagy különleges vadékekkel gazdagított esküvői menü elkészítése,
  • igény szerint medenceparty vagy kisvasutas kirándulás a násznép számára,
  • leány- és legénybúcsúztató ideális helyszíne vadászházunk,
  • esküvői dekoráció igény szerinti kivitelezése,
  • fotózás a szabadban, festői környezetben,
  • vendégek elszállásolása kedvezményes áron,
  • zárt, biztonságos parkolási lehetőség.

  Kérje egyedi ajánlatunkat!

  EDZŐTÁBOR

  Távol a nyüzsgéstől, távol a város zajától, távol a napi problémáktól: egy hely az erdő közepén, amely lehetővé teszi az elmélyült csapatmunkát, edzőtáborozást, majd a jól megérdemelt pihenést!

  Üdülőnk egyesíti a kitűnő kültéri és beltéri sportolási lehetőséget a páratlan kikapcsolódási, szórakozási lehetőségekkel - és mindezt erdei környezetben, jó levegőn!