"Öntözési Ankét"

    Több évtizedes hagyomány Társaságunknál, hogy az erdősítési szezon lezárultát az erdészek kisebb ünnepséggel köszöntik. Az alkalomnak kiforrott elnevezése is kerekedett: "Öntözési Ankét". A jó hangulatnak az a "rituális" célja, hogy az elültetett csemeték az Égiektől is kellő öntözést kapjanak.

    2011-ben a Kűvölgyi-tó partján gyűlt össze a szakmai társaság május 19-én, Ivó napján. Az erdészek meghívták vendégségbe ez alkalommal az egyéb területen dolgozó kollégákat is. Ennek következtében mintegy 60 fős társaság vett részt a rendezvényen.

    A finom étkek elfogyasztása előtt Galamb Gábor vezérigazgató üdvözölte a jelenlévőket és néhány mondattal ismertette a társaság sikeresen lezárt 2010. évét, egyúttal megköszönve az elért eredményeket a dolgozóknak.

    Máté Zoltán erdőművelési osztályvezető tájékoztatást adott az erdősítési szezonban elvégzett munkákról, megköszönte az erdészek, erdőművelésben dolgozó vállalkozások gondos szakmai munkáját. Felhívta a figyelmet arra, hogy a rendezvény fő célja tisztességet, elismerést nyújtani  az erdésznek, aki a jövő erdejének létrehozása érdekében fáradozik és végez eredményes munkát.

    A frissen főtt halászlé és finom sültek elfogyasztása után kötetlen beszélgetéssel, vidáman telt a délután.