2019 március

H K S C P S V
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

  Márton nap 2012.11.10-11.

  A HM KASZÓ Zrt. Márton napi liba lakomát hirdetett 2012.november 10-i hétvégére a Főherceg Fogadóban Márton napi kisvasutazással egybe kötve.

  2012. november 10-én 10 órakor indult a Márton napi kisvasút a Baláta-tóhoz, ahol idegenvezető kíséretében látogattak el ez érdeklődők a madár megfigyelő toronyhoz. A vezetett kíséret során sok érdekességet tudhattak meg a Baláta ősláp élővilágáról.

  A kellemes kirándulás után a kisvasutazók 20% kedvezménnyel fogyaszthatták a Márton napi liba lakomát, mely kétféle menüből állt. Vendégeink választhattak előételnek hideg libamájat zsírjában vagy libaragu levest, főételnek sült libamellet petrezselymes burgonyával és lilahagyma salátával, vagy sült libacombot párolt káposztával és hagymás tört burgonyával, legvégül pedig lúdlábat, mely egyik vendégünk szerint: ,,Remek befejezése egy tökéletes vacsorának!”

  A két nap során éttermünkben több mint 90-en fordultak meg, nagyon jó, kellemes hangulatban és ízletes, kiváló ételek és borok társaságában töltötték el szabad idejüket mindazok, akik fel kívánták eleveníteni a Márton napi szokásokat. Felejthetetlen élmény és teljes kikapcsolódási lehetőség volt, melyet vendégeink véleménye is jól tükröz, csakhogy néhányat említsünk:

  ,,Szeretnénk máskor is itt étkezni! Eddig ez a legfinomabb Márton napi menü, amit valaha fogyasztottam.”

  ,,Első alkalommal vacsoráztam itt, de szeretnék visszajárni!”

  ,,Nagyon jól éreztem magam. Ízletes volt az étel és kellemes a környezet.”

  ,,gyermekkorom szülői ház ízeit idézte.”

  Természetesen jövőre is lehetőség nyílik majd libalakomára, de addig is várjuk szeretettel kedves vendégeinket más hasonló rendezvényeinkre is!

   

  Kaszó, 2012.11.12.

                                                                                                                                        HM KASZÓ Zrt.

                                                                                                                                          Czigány Judit